Mersin’de Sanal İstihdam Fuarı Mühendisleri Bekliyor


Tarih: 24 Mayıs 2024 Cuma 16:02

Mersin Valiliği ve İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen "Sanal İstihdam Fuarı," 23-24 Mayıs 2024 tarihlerinde tüm mühendislik branşlarına yönelik çevrimiçi platformda gerçekleşecek.

Mersin Valiliği'nin himayelerinde gerçekleşecek olan "İŞKUR Sanal İstihdam Fuarı," 23-24 Mayıs 2024 tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenlenecek. Bu özel etkinlik, tüm mühendislik branşlarına yönelik olup, mühendisler için çeşitli kariyer fırsatları sunacak.

İŞKUR'un çevrim içi platformu aracılığıyla yapılacak olan fuar, 10:00 ile 17:00 saatleri arasında mühendis adaylarını ve sektör profesyonellerini ağırlayacak. Katılımcılar, alanlarında önde gelen şirketlerle tanışma ve iş bağlantıları kurma şansı elde edecekler.

Daha fazla bilgi ve etkinliğe katılım için İŞKUR Sanal İstihdam Fuarı'nın resmi web sitesi ziyaret edilebilir. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen mühendisler için kaçırılmaz bir fırsat olan bu fuar, sektördeki en yeni iş imkanlarına ulaşmak isteyenler için ideal bir platform sunuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA