Mersin’de 8 Mart Yürüyüşü Ne Zaman, Nerede Yapılacak?


Tarih: 8 Mart 2024 Cuma 16:51

Mersin’de 8 Mart yürüyüşü nerede, ne zaman yapılacak? Etkinlik takvimi nasıl? İşte detaylar;

Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bir haftadır devam eden etkinliklerin ardından günün finali bu akşam 19.30'da Kushimoto Sokağı'nda yapılacak. Sokakta bir araya gelecek olan kadınlar sesli ve coşkulu yürüyüşün ardından Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirecek. 

Bu yıl 10. kez düzenlenecek olan Feminist Gece Yürüyüşü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Mersin sokaklarında ses getirecek. Mersin Feminist Gece Yürüyüşü Ekibi, tüm kadınları ve LGBTİ+'ları, 8 Mart Cuma günü saat 19.30'da Kushimoto Sokağı'nda başlayacak yürüyüşe katılmaya çağırıyor.

Yürüyüşün sosyal medya üzerinden yayınlanan afişinde, "GELİYORUZ 🔥 8 Mart’ta bir kez daha yükseliyor sesimiz; Geceler, sokaklar, meydanlar bizimdir! Yaşasın feminist mücadelemiz!" ifadelerine yer verildi. Bu güçlü mesaj, kadınların ve LGBTİ+'ların hakları, eşitlik ve özgürlük taleplerini vurgulamakta.

G Hz7 Y Jk X I A E Cja S (1)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA