Akdeniz’de pazar yerlerine mobil tuvalet kuruluyor


Tarih: 27 Ekim 2023 Cuma 15:36

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde kurulan pazaryerlerine mobil tuvalet olarak kullanılan otobüs yerleştirmeye başladı.

Akdeniz Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni pazaryerleri kazandırırken bir yandan da pazaryerlerinin rutin temizliği ve yıkama çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, gerek esnaf gerekse vatandaşların WC talebine olumlu yanıt verirken, ekipler ilçe genelinde semt pazarı kurulan yerlere mobil WC yerleştirmeye başladı. Son olarak Yeni Mahalle, Çay ve Çilek mahallerine kurulan pazar alanlarının yanına mobil WC'ler konuldu.
Alışveriş yaptıkları pazaryerinde seyyar tuvalet olarak düzenlenen otobüsü gören esnaf ve vatandaşlar, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA