Diego Simeone’dan eski öğrencisi Arda Turan’a ziyaret


Tarih: 13 Ekim 2023 Cuma 21:32

İstanbul’a seyahat için gelen Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Trendyol 1. Lig’de liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor’u ziyaret ederek eski öğrencisi Arda Turan’la bir süre sohbet etti.

Genç teknik adam ziyaretin ardından eski hocasına teşekkür mesajı yayınladı.

Seyahat için İstanbul'a gelen Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone, 2014-15 sezonlarında Atletico Madrid forması giyen eski öğrencisi Arda Turan'ı Eyüpspor tesislerinde ziyaret etti.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan Simeone'nin yaptığı ziyaretin ardından sosyal medya hesabından eski hocasına teşekkür etti.

İşte teknik direktör Arda Turan'ın o sözleri: "İnsan hayatı, biriktirdiği anıların toplamı. Kağıt üzerine yazılan başarılar ve kalplere yazılan dostluklar. Yıllarca birlikte çalıştık, oyunculuk kariyerimin çok önemli başarılarına onunla imza attım. Bugün ailesiyle geldiği İstanbul gezisinde çok kısıtlı zamanını ayırarak, sabah antrenmanımızda bizleri ziyaret etti Diego Simeone. Kazandığı onlarca başarının temelinde; futbola duyduğu inanılmaz sevgi ve dostlarına olan bağlılığı olduğunu bugün bir kez daha gösterdi.

EYÜPSPOR'DAN PAYLAŞIM

Ziyaret sonrası Twitter hesabından paylaşım yapan Eyüpspor kulübü şu mesajı yayınladı: 'El Cholo' Eyüp'te! Futbolun devrim yaratan en önemli teknik direktörlerinden olan Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, Eyüpspor'umuzun Eyüp Stadı'nda yaptığı sabah antrenmanını ziyaret etti. Teknik Direktörümüz Arda Turan'ın Atletico Madrid döneminden hocası olan Simeone, antrenmanı yakından takip ederken ve teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarı dileklerinde bulundu.



Haberle ilgili daha fazlası: #arda turan  # ziyaret

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA