Mersin’de tarihi geçmiş ürün satan işletme hakkında yasal işlem başlatıldı


Tarih: 7 Ekim 2023 Cumartesi 09:30

 Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, tarihi geçmiş ürünleri satışa sunduğu belirlenen bir işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.


Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi’nde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde bir iş yerinde son kullanma tarihi geçtiği halde satışa sunulan süt ürünleri olduğunu tespit eden ekipler, iş yeri hakkında yasal işlem başlatırken, son kullanma tarihi geçen ürünler toplanarak imha edildi.
Yenişehir Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren işletmelerin hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak hizmet vermesi ve vatandaşların güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.



Haberle ilgili daha fazlası: #mersin  # zabıta kontrolü

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA