Başarır’dan Akkuyu çıkışı


Tarih: 3 Ekim 2023 Salı 16:43

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Anastasia Zoteeva’nın gündem yaratan konuşmasına yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Anastasia Zoteeva’nın “Bu nükleer santral Rusya’ya aittir. Bu, başka bir ülkenin topraklarında bulunan kendi santralimizdir” sözlerine tepki gösterdi. Başarır, “Bu açıklama malumun ilanıdır. Bu anlaşmaya imza atanlara soruyorum, siz bu durumdan utanmıyor musunuz? Buna imkan verenler yerli ve milli olmaktan bahsedemezler” dedi.

 

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Anastasia Zoteeva’nın bir televizyon kanalına yaptığı “Biz, kendi topraklarımızda değil, kendimiz için inşa ediyoruz. Bu nükleer santral Rusya’ya aittir. Bu, başka bir ülkenin topraklarında bulunan kendi santralimizdir” açıklamasına tepki gösterdi.

 

Başarır, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Zoteeva’nın açıklamasını da ekleyerek “Bu açıklama malumun ilanıdır! Bu anlaşmaya imza atanlara soruyorum, siz bu durumdan utanmıyor musunuz? Buna imkan verenler yerli ve milli olmaktan bahsedemezler” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası: #Ali Mahir Başarır Anastasia Zoteeva akkuyu  # Akkuyu Nükleer A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Anastasia Zoteeva Bu nükleer santral Rusya’ya aittir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA