Yenişehir Belediyesi ekipleri Hatay`da çocuklarla buluştu


Tarih: 25 Eylül 2023 Pazartesi 17:57

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri, Hatay’ın Harbiye ilçesindeki Yükselen Işıklar Anaokulunda eğitim gören çocukları ziyaret etti.

Çocuklara özel eğlenceli bir etkinlik programı da hazırlayan Yenişehir Belediyesi ekiplerince gün boyunca çocuklara yönelik renkli oyunlar, dans aktiviteleri ve eğlenceli atölyeler düzenlendi.

 


Renkli ve eğlenceli bir gün geçiren çocuklara Mersin Rum Ortodoks Kilisesi ile Nesibe Aydın Okullarının da katkılarıyla oyuncaklar ve kışlık elbiseler de hediye edildi.


“Nerede bir ihtiyaç varsa elimizi en güçlü şekilde uzatmaya gayret gösterdik.”


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de zorlu dönemde depremzedelerin yanında olduklarını belirterek, “Kardeşlerimizin yanında olmak, onların acılarını hafifletmek ve yaralarını sarmak için çaba sarf ettik. Yenişehirli hemşerilerimi kutluyorum. Gerçekten de büyük bir duyarlılıkla tüm imkanlarıyla seferber oldular. Yenişehir Belediyesi olarak 6 ay boyunca iki yurdumuzda binlerce depremzedeyi misafir ettik. Bölgeye ve Mersin’e gelen depremzede vatandaşlarımıza yardım malzemeleri ulaştırdık. Çocuklarımıza eğitimler verdik. Nerede bir ihtiyaç varsa elimizi en güçlü şekilde uzatmaya gayret gösterdik. Depremzedelerle dayanışma ruhunu yaşatmamız gerekiyor. Kadın ve Aile Müdürlüğümüz ve gönüllü hemşerilerimiz Harbiye’de çocuklarımızla buluştular. Bu da çok kıymetli, çocuklarımızın yüzünde en ufak bir tebessüm oluşturduysak ne mutlu bize" şeklinde konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası: #yenişehir belediyesi aile ve kadın müdürlüğü  # yenişehir belediyesi ekipleri hatayda

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA