Samsunspor, Süper Lig’de kadro değeri en yüksek 7. takım


Tarih: 23 Eylül 2023 Cumartesi 19:19

Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor 37 milyon 370 bin Euro kadro değeri ile ligin en değerli 7. kadrosuna sahip olarak yer alıyor.

11 yıllık aranın ardından Süper Lig’e yükselen Samsunspor yaz transfer sezonunda yaptığı hamlelerle kadrosunu güçlendirdi. Bu dönemde 16 futbolcuyu kadrosuna katan Samsun temsilcisi, 34 futbolcu ile de yollarını ayırdı. Kırmızı-beyazlılar; geçen seneden kadroda bulunan oyuncular ve bu sene transfer edilen yıldız isimlerle birlikte kadro değerini 37 milyon 370 bin Euro'ya kadar yükseltti. Samsunspor ligde Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş, Başakşehir ve Adana Demirspor’un ardından kadro değeri en yüksek 7. takım oldu.
Samsunspor’un kadrosunda piyasa değeri en yüksek oyuncu Fransa’nın Rennes takımından transfer edilen Flavien Tait (6 milyon Euro) oldu. Tait'i sırasıyla Oliver Ntcham, Ercan Kara (3 milyon Euro), Emre Kılınç (2.8 milyon Euro) ve Landry Dimata ile Carlo Holse (2.5 milyon Euro) takip etti.
31 kişilik kadroya sahip olan Samsunspor’un yaş ortalaması ise 26.2 olarak dikkat çekti.



Haberle ilgili daha fazlası: #samsunspor  # trendyol süper lig

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA