Mersin’de ki kayıp kız öyle bir yerden çıktı ki


Tarih: 20 Eylül 2023 Çarşamba 10:39

Mersin’de bir site görevlisinin ortadan kaybolan 12 yaşındaki kızı İsnur T. bulundu

Mersin'de Kaybolmuştu

 

16 Eylül tarihinde merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde bir sitede meydana gelen olayda, site görevlisi Sabri T., kızı İsnur T.'nin (12) sabah yatağında olmadığını fark edince polise haber vermiş, polis ekipleri şikayet üzerine çalışma başlatmıştı. Sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, sabah saat 05.00 sıralarında 2 şahsın siteye girdiğini, bir süre sonra yanlarında bir başka şahısla birlikte 3 kişi olarak siteden ayrıldığını tespit etti.
Bu kişilerin kayıp kız çocuğu İsnur T.'yi kaçıran kişiler olabileceği üzerinde duran ekipler, yaptıkları araştırmada şahısların aynı sitede oturan ev sahipleri olduğunu belirlerken, şahıslarla yapılan görüşmede olayla hiçbir ilgilerinin olmadığı, o saatte balık tutmaya giden gençler olduğu ortaya çıkmıştı.

Şanlıurfa'da bulundu

Son dakika gelişmesine göre ise, kayıp kız İsnur T. Şanlıurfa'da bulunduğu ortaya çıktı. Kayıp kızın Şanlıurfa'da bir parkta  yanında bir şahısla birlikte oturduğu bilgisine ulaşıldı. Şanlıurfa polisi ile irtibata geçen Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü, polisinin gelmesinin ardından İsnur T.'nin yanındaki şahsın kaçtığını belirtti. Kayıp kız polis merkezine götürülürken olayla ilgili 1 kişinin de arandığı öğrenildi.

 



Haberle ilgili daha fazlası: #mersin de kayıp kız  # mezitli siteden kaçırılan kız  # mersin kayıp mobese görüntüleri  # isnur t. bulundu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA