Dokunulmazlık dosyaları için hazırlık komisyonu kurulacak


Tarih: 11 Ocak 2023 Çarşamba 16:14

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması tezkerelerini görüşmek üzere toplandı.

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlık dosyaları için hazırlık komisyonu kurulmasına karar verildi.
Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması tezkerelerini görüşmek üzere toplandı. Toplantıya CHP, İYİ Parti ve HDP milletvekilleri katılmadı. Toplantıda hazırlık komisyonu oluşturulmasına karar verildi. Hazırlık komisyonu şu milletvekillerinden oluştu:
“AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç.” (İHA) 



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA