Akdeniz’de asfalt çalışmaları sürüyor


Tarih: 11 Ocak 2023 Çarşamba 10:49

Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerde asfalt kaplama, yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ihtiyaç duyulan mahallelerde asfalt kaplama, yama, kilit taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, hazırladıkları planlama çerçevesinde Huzurkent Adnan Menderes, Gazi ve Köselerli, Şevket Sümer, Müfide İlhan, Gündoğdu ve diğer birçok mahallenin bulunduğu yerleşim yerinde asfalt kaplama ve yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.
Ekipler, ilçe sınırları içinde hizmet veren eğitim yuvası okullara, ibadethanelere, park ve yeşil alanlar ile spor tesislerine yönelik tadilat ve yenileme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Cami Şerif Mahallesinde bulunan İleri İlköğretim Okulunun merdivenlerini tadilattan geçiren ekipler, Puğkaracadağ Mahallesi camisinin de minberini boyayıp yeniledi. Karacailyas Futbol Sahası ve Mersin Millet Bahçesi’nde bulunan korkuluklar ile zarar gören yerlerde kaynak işlerini bitiren ekipler, Nusratiye Mahallesinde de tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşların yaşadıkları binalara kolaylıkla giriş yapabilmeleri için engelli rampası montajı yaptı. (İHA)



Haberle ilgili daha fazlası: #mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA