Usart’tan "KALDIĞIMIZ YERDEN" temalı sergi


Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 09:16

USART Uluslararası Kültür Sanat Topluluğu ve Sağlık Eko Truzim Derneği ve UNIART Evrensel Farkındalık Platformu işbirliği ile düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101 Yılı nedeniyle

 30 Ağustos zaferinin tarihin, en önemli dönüm noktalarından biri olduğuna dikkat çekmek istiyorum. "30 Ağustos yalnızca Türk milletinin değil tüm ezilmiş ulusların özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik onuruyla yaşama doğrultusunda atılmış tarihi adımın bayramıdır”  “30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ifadelerimizin yansıması olarak sergimizi Ulusal ve Uluslararası sanatçılarımızın katkılarıyla sanatseverlerin görseline sunuyoruz.

 USART ve UNIART insanlarımıza kültür ve sanata erişim imkânları sunarak Türkiye’nin çağdaşlaşma yolculuğuna destek vermeye devam edecek” 

“SANAT EVRENSEL BİR DİLDİR”

USART ve UNIART paydaşları olarak Toplumsal gelişim, barış, daha uygar bir yaşam ve çağıyla beraber yürüyen bir Türkiye için sanatın da tüm etkenlerin yanında yer alması gerektiğine inanıyorum şöyle  “Sanatın evrensel bir dile sahip olması ve hem zamanı hem de sınırları aşarak insanları aynı dünyada buluşturabilecek bir güce ve derinliğe sahip olması kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerimizin temelini oluşturuyor. Bu vizyonunun mutluluk verici meyvelerini dünya sanatseverleri ile paylaşmaya devam ediyor kıymetli sanatçılarımıza, UNIART Evrensel Farkındalık Platformu üyelerine şükranlarımı sunuyorum.”
USART ve UNIART Dernek Başkanı. Hülya Gülmez (haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası: #usart uluslararası kültür sanat topluluğu ve sağlık eko turizm derneği  # evrensel farkındalık platformu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA