MERSİN POLİSİ UYUŞTURUCUNUN KÖKÜNÜ KAZIYOR


Tarih: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 09:35

"z, Mersin-Adana Otoban uygulama noktasında durdurulan Tırda yapılan aramalarda, çekici kısmında 115 paket gümrük kaçağı sigara"

          Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, " Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların eylemlerinin deşifre edilmesi ve suç unsurları ile birlikte yakalanmaları amacıyla yapılan teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde;

        İlimize karayoluyla uyuşturucu madde sokulacağı bilgisine ulaşan ekiplerimiz, Mersin-Adana Otoban uygulama noktasında durdurulan Tırda yapılan aramalarda, çekici kısmında 115 paket gümrük kaçağı sigara, dorsede yapılan aramada ise soğutucu (termoking) kısmının elektronik paneli arkasına zulalanmış vaziyette 4 paket halinde toplam 2 kilo 950 gram METAMFETAMİN maddesi ele geçirildi. Tırın sevk ve idaresinde bulunan 2 şüpheli şahıs (M.D.) ve (İ.A.) hakkında, Uluslararası Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma, Sağlama ve Nakletme suçundan tahkikata başlanmıştır."     

(haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası: #mersin polisi  # mersin emniyet müdürlüğü

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA