KOZAN’DA MEYDANA GELEN DEPREM OSMANİYE’DE PANİK YARATTI, DÜŞEN KAYALAR YAYLA YOLUNU KAPATTI


Tarih: 25 Temmuz 2023 Salı 11:54

Adana’nın Kozan ilçesinde sabah saat 8:44 ’de 5.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde de panik yarattı.

 İki kişi yüksekten atlayarak yaralandı. Sumbas ilçesi Gaffarlı köyünde ise depremin şiddetiyle düşen kayalar köy yolunu ulaşıma kapattı. 
 

Adana'nın Kozan ilçesinde sabah saat 8:44 'de 5.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde de panik yarattı. İki kişi yüksekten atlayarak yaralandı. Sumbas ilçesi Gaffarlı köyünde ise depremin şiddetiyle düşen kayalar köy yolunu ulaşıma kapattı. 

Merkez üssü Kozan ilçesi olan deprem saat 8:44 meydana geldi. AFAD'a göre 5.6 şiddetindeki deprem Kadirli ilçesinde de panik yarattı. İlk bilgilere göre iki kişi yüksekten atlayarak yaralandı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre depremin nedeniyle sarsıntı yaklaşık 25 saniye kadar sürdü.

Öte yandan Adana Sumbas Diniker Mahallesi ile Kozan Göller Yaylası arasında yola kayaların düşmesi sonucu yol kapandı. Sumbas ilçesi Akdam köyünde bir evin yıkıldığı, göçük altında kalan olmadığı öğrenildi. (anka)



Haberle ilgili daha fazlası: #deprem kayaları devirdi  # osmaniye deprem paniği

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA