Mersinli Kick Boksçu Milli Takımda


Tarih: 20 Temmuz 2023 Perşembe 12:35

Mersinli kick boks sporcusu Sami Koç (18), Mardin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ikinci olarak ilk defa Milli Takıma girmeye hak kazandı.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 6-13 Temmuz tarihleri arasında Mardin Artuklu Spor Salonunda gerçekleştirildi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda Mersin`i temsil eden Sami Koç, Van ve Antalya`dan gelen rakiplerini 3-0, Ankara`dan gelen rakibini ise nakavt ederek yendi. İstanbul`u temsil eden rakibine 2-1 mağlup olan Sami Koç Türkiye 2`ncisi oldu. Daha önceki müsabakalarda Türkiye 3`ncülüğü bulunan Koç, ilk defa ikincilik elde ederek Milli Takıma katılmaya hak kazandı.
Uluslararası müsabakalarda Türkiye`yi temsil edecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Koç, “İlk defa katılacağım dünya şampiyonluklarında ay-yıldızlı bayrağımızı başarı ile temsil etmek istiyorum. Fırsat verilir, destek verilirse çok daha başarılı sonuçlar elde edeceğime inanıyorum” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası: #mersinli kick boksçu  # sami koç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA