Mersin`de 3 hırsızlık şüphelisi yakalandı


Tarih: 7 Temmuz 2023 Cuma 16:55

Mersin’in Tarsus ilçesinde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 3 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.


İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Tarsus ilçesinde son dönemde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi, 3 şüpheliyi tespit etti. Şüpheli şahısları yakalamak ve çalınan malzemeleri ele geçirmek amacıyla operasyon düzenleyen ekipler, zanlıları saklandıkları adreste yakalayarak gözaltına aldı.
Gözaltına alınan şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda, çalıntı olduğu belirlenen eşyalar ele geçirilerek el konuldu. Şüphelilerin, 5 ev ile bir okulda meydana gelen hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edildi.



Haberle ilgili daha fazlası: #mersinde hırsızlık  # hırsızlık şüphesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA