Jandarma’dan kaçak sigara ve sahte alkollü içki operasyonu


Tarih: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 10:06

 Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara kaçakçılığı ve sahte alkol ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonlarda (3) şüpheliyi yakaladı.

 Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde (2) şüphelinin kaçak sigara üretimi ve ticareti, Anamur ilçesinde ise (1) şüphelinin sahte alkol üretimi ve ticareti yaptığını tespit eden Jandarma ekipleri şüpheli şahısları yakalamak ve sahte alkol ile kaçak sigaralara el koymak amacıyla operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda (3) şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilere ait ev, araç ve işyerinde arama yapan ekipler, (1.000.000) adet boş makaron, (7.500) adet satışa hazır hale getirilmiş dolu makaron ile (70) litre etil alkol ele geçirerek el koydu. Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. (haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası: #sahte içki  # kaçak sigara  # mersin jandarma

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA