Mersin’de Tatile Giden Yollar Taştı


Tarih: 2 Temmuz 2023 Pazar 17:45

9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle çevre illerden Mersin’e göç sürerken D 400 Karayolu ve otobanda büyük yoğunluk yaşandı. Trafik durma noktasına geldi. Çeşmeli Taşucu projesindeki gecikme tatilcilere zor anlar yaşattı.

Meryem KARADAĞ/Rabia ARSLAN 

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Korykos Antik Kenti'nin parçası olan Erdemli ilçesindeki Kızkalesi ve devamındaki kentin batı sahillerine ulaşmak isteyenler vatndaşlar Çeşmeli’den itibaren bu bölgeye ulaşım sağlamak için D- 400 Karayolu’nda uzun kuyruklar oluşturuyor. 

Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde yollarda hala trafik çilesi devam ederken tatilciler isyan etti. Her tatil döneminde yaşanan bu manzaraların son bulması için yapılan çağrılara rağmen Çeşmeli otobanın Taşucu’na uzatılması projesinin gecikmesine isyan etti tatilciler. 

Tatil için gelen bir vatandaş, “Her sene Mersin’de aynı sıkıntı, burası turizm şehri niye bu yol sorununu çözmüyor bu yetkililer anlamış değilim. Mersin’e yakışmıyor bu uzun trafik görüntüleri. Ben bazen yola çıktığıma pişman oluyorum. Oysa tatilin amacı mutlu olmak, kafa dinlemek ama ne yazık ki böyle trafikler çileden çıkarıyor” dedi. 



Haberle ilgili daha fazlası: #mersin  #yol  #çeşmeli Taşucu  # trafik çilesi  #kurban bayramı tatili

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA