Mersin Üniversitesi Mezuniyet Sevinci


Tarih: 25 Haziran 2023 Pazar 16:07

Çiftlikköy ve Yenişehir Kampüslerinde yer alan Uygulamalı Kreş ve Anaokulu öğrenciler yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni gerçekleştirdi. Minikler hayatlarının ilk mezuniyet sevincini arkadaşları ve aileleriyle birlikte doyasıya yaşadı.

İlk olarak 13 Haziran Salı günü Çiftlikköy Uygulamalı Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tören ve etkinliğe, Sağlık Kültür ve Spor Dair Başkanı Ahmet Koca, şube müdürleri, öğrencileri ve yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Çiftlikköy Anaokulu Uygulama Kreş Müdürü Zeynep Özdoğan’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Daha sonrasında dört yaş gruplarımız dans gösterileri ve rock müzik eşliğinde oyun performanslarını sergilediler. Ardından beş yaş gruplarımız Hint ve roman müzikleri eşliğinde gösterilerini gerçekleştirdi. Altı yaş gruplarımız ise düş ile gerçeğin, doğu ile batının, geçmiş ile geleceğin arasında köprüdür isimli dans gösterilerini gerçekleştirdi. Miniklerimiz konuklara şiir dinletisi de sundu.

Yılsonu gösterilerinin ardından Şube Müdürü Onur Karaaslan ve Okul Müdürü Zeynep Özdoğan, mezun olan altı yaş grup öğrencilerine diplomalarını takdim etti. Öğrencilerimizin keplerini havaya atmasıyla birlikte etkinlik sona erdi.

14 Haziran Perşembe günü ise, Yenişehir Uygulamalı Kreş ve Anaokulu öğrencilerimizin yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Yenişehir Anaokulu Uygulama Kreş Müdürü Hakan Nacar’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte mezun öğrencilerinin çeşitli dans gösterileri, şiir dinletisi gerçekleştirdiler. Daha sonrasında, Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Koca, şube müdürü Onur Karaaslan ve okul müdürü Hakan Nacar, mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. Mezuniyet coşkusunu yaşayan çocuklar, keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.



Haberle ilgili daha fazlası: #çiftlikköy kampüsü  # mersin  # haber  # gündem  # mezuniyet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA