Silifke’de Feci Kaza! 3 Ölü!


Tarih: 28 Haziran 2022 Salı 22:40

Silifke ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin, refüjdeki ağaca ve aydınlatma direğine çarpması sonucu Kadir Gemlik öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza gündüz saatlerinde ilçeye bağlı Kabasakallı mevkinde meydana geldi. Tolga Şifan idaresindeki 01 RH 013 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp, refüjdeki ağaca ve aydınlatma direğine çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde araçtakilerden Kadir Gemlik’in öldüğü belirlendi. Yaralanan sürücü ve beraberindeki Ö.Ö. ve O.Y. ise ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan 3 yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Haberle ilgili daha fazlası: #Mersin  # Kaza  # Yerel  # Ölü  # Son dakika  #

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA