Kına gecesinde çıkan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı


Tarih: 5 Haziran 2023 Pazartesi 09:26

MERSİN (İHA) - Mersin’in Bozyazı ilçesinde kına gecesinde çıkan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Merkez Mahallesi'nde bulunan Belediye Düğün Salonu'nda iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, düğün çıkışı gittikleri Gürlevik Mahallesi'ndeki bir başkasına ait kına gecesinde de devam etti. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Bozyazı ve Anamur’daki hastanelere sevk edildi.
Aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralanan İskender Karamık (19), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer 4 yaralı ise yapılan ilk müdahalelerinin ardından Adana ve Mersin'deki hastanelere sevk edildi.
Savcının yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden İskender Karamık’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.(iha)



Haberle ilgili daha fazlası: #mersin bozyazı kına kavga

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA