Silifke’de İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi


Tarih: 30 Mayıs 2023 Salı 10:19

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğünde orman yangınları ile mücadele eden ekipler başta olmak üzere tüm çalışanlara Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri verildi

İş Güvenliği Uzmanı Elife Çınkır ve İşyeri Hekimi Zafer Öztürk tarafından 25.05.2023 tarihinde yapılan eğitimde, yeni gelişmeler ışığında orman yangınlarının kısa
süre içerisinde tespit edilip, eş zamanlı olarak en üst seviyede hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilebilmesi, orman yangınlarında görevli personelin karşılaşabileceği tehlikelere karşı arler, ilkyardım, hijyen, bulaşıcı hastalıklar, acil durumlar ve deprem anında ivedi şekilde yapılması gerekenler ile ilgili teorik ve pratik eğitimler verildi.(haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA