Ogm’nin yeni hizmet araçları


Tarih: 30 Mayıs 2023 Salı 09:02

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Bölge Müdürlüğü emrine tahsis edilen 2 adet Minibüs ile 1 adet Dozer araç filosuna eklenerek, etkili ve verimli bir şekilde çalışmak, ormancılık faaliyetlerinde ve ihtiyaç duyulan işlerde kullanmak üzere Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törenle teslim alındı.


Teslim törenine Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Mersin Orman
İşletme Müdürü Kenan Çetin, İşletme Müdür Yardımcısı Fahri Uzlar ve araçları teslim alacak olan şoförler katılım sağladı.  Bölge Müdürü Yalçın “Genel Müdürlüğümüz bizleri desteklemeye devam ediyor ekipman yönünden ne kadar güçlenirsek iş verimimiz de o kadar artar, işlerimiz daha da  kolaylaşır. Bu manada Bakanlığımıza ve Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Araç ve makine filomuza yeni katılan minibüslerimiz ve dozerimiz kurumumuza hayırlı uğurlu
olsun.” İfadelerini kullandı. (haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA