Ünlü piyanist Kerem Görsev Mersin’de


Tarih: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:12

Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Yenişehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek olan etkinlikte ünlü piyanist Kerem Görsev sahne alacak.

Seren SABUNCU

Mersin’de sanat rüzgarı esmeye devam ediyor. Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Yenişehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek olan ünlü piyanist Kerem Görsev'in son albümü canlı olarak ilk defa Mersinli sanatseverlerle buluşacak.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ne 23 Mayıs(bugün) saat 20:00’de caz severlerle bir araya gelecek olan piyanist Görsev, son albümünü canlı olarak ilk defa Mersinli sanatseverlerle buluşturacak. Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Yenişehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek olan konserde Piyanist Görsev’e tenor saksafonda Engin Recepoğulları,  trombonda Bulut Gülen, kontrabasta Volkan Hürsever, davulda ise Ferit Odman eşlik edecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA