MERSİN POLİSİ DOLANDIRICILARA DUVAR OLDU


Tarih: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 12:03

3 Buçuk Milyon Liralık spor malzemeleri vurgunu depo baskınıyla ortaya çıktı.

Ebru DOST

İl Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan açıklamada ; "İl Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine müracaat eden müşteki M.K’ nin beyanında; Elazığ ilinde spor malzemeleri satışı yapan firmasının olduğunu; Pakistan ülkesinden piyasa değeri 3.500.000.00 TL değerinde futbol ve voleybol tapu satın aldığını, ürünlerin gümrük işlemleri için Mersin ilinde Gümrük Müşavirlik firma sahibi U.Ş isimli şahıs ile anlaştığını, U.Ş tarafından ürünlerin Mersin Limanından çıkartılıp kendisine teslim etmeyerek ilimizde bulunan bir depoda saklandığını öğrendiğini beyanla şikayetçi olmuştur. Asayiş Şube Müdürlüğü  Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda birçok güvenlik kamera görüntüleri, PTS ve KGYS görüntüleri (Kent Güvenliği Yönetim Sistemi) incelenmiş. Ürünlerin ilk konulduğu depodan birkaç farklı birkaç depolara aktarıldığı tespitle ürünler son olarak Akdeniz ilçesi sınırlarında bir depoda saklandığı tespit edilmiştir. Ürünlerin en son saklandığı depoya yapılan baskınla ürünler ele geçirilmiş ve talimat gereği ürünler eksiksiz müştekiye teslim edilmiştir.


Şüpheli U.Ş isimli şahıs kısa sütrede ekiplerimizce yakalanarak hakkına
gerekli işlemler yapılmıştır.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA