Seçer herkesi oy kullanmaya davet etti


Tarih: 20 Mayıs 2023 Cumartesi 14:30

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer CHP İl Başkanlığı Örgüt Buluşması’nda konuşarak herkesi sandığa gitmeye davet etti.

Seren SABUNCU

CHP İl Başkanlığı Örgüt Buluşması Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Burada konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer vatandaşı, kirli propagandalar inanmamaları konusunda uyardı. Hiçbir şeyin bitmediğini söyleye Seçer, herkesi sandığa gidip oy kullanmaya davet ederek, “Haydi Mersinliler Sayın Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapalım” dedi.

Başkan Seçer, “Terörist yaftası yapıştırılan bu başkanlardan sevgiden başka bir şey çıkmaz. Bizden terörist çıkartamazsınız. Bırakın artık bu kirli propagandaları” diyerek her fırsatta CHP’ye terörist diyenleri ikaz etti.

Mersinlilerden Kılıçdaroğlu’na oy isteyen Seçer, “Mersin küçük Türkiye’dir. Her renk var burada. Kardeş gibi yaşıyoruz. Etnik kimliğe bakılmaz burada. Buraya nifak tohumları atamazsınız. CHP olarak birlikte yol yürüdüğümüz partiler ile ülkenin geleceği için birleştik. Sevgili mersinliler vicdanınızı dinleyin, yalan haberlere montajlara bakmayın siz. Biz kavga etme peşinde değiliz, biz refahın peşindeyiz. Bu bir haftalık süreç içerisinde de beraberce çalışalım, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapalım. Tekrardan sandığa gidelim. Hiçbir şey bitmedi henüz. Kazandık havasına girenler var. Aldırış etmeyin onlara. Sandığa mutlaka gidelim” diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA