Başarır “Ben Halkı Düşünüyorum”


Tarih: 19 Mayıs 2023 Cuma 14:25

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır 28 Mayıs sonrasındaki Türkiye’yi anlattı.

Meryem KARADAĞ

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır Seçime az bir zaman kala katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın 5 yıl daha iktidarda kalırsa ülkenin geleceği noktayı anlattı. Başarır, Kredi kartlarından nakit para çekemeyecek durumdayız, dövizin durumu ortada. Türkiye bir felakete gidiyor, yarınımız daha kötü olacak" dedi.

Türkiye’nin bir felakete gittiğini vurgulayan Başarır, “29 Mayıs sabahı ekonominin çok daha kötü olacağının izlenimlerini alıyoruz. Kredi kartlarından nakit para çekemeyecek durumdayız, dövizin durumu ortada. Haziran, Temmuz, Ağustos et 600 lira olacak, demir 500 TL olacak, ekmek 10 TL olacak, ev kiraları 12 bin lira olacak. Türkiye bir felakete gidiyor, yarınımız daha kötü olacak. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en burhanlı dönemini yaşayacağız.  Recep Tayyip Erdoğan'ın son dönemi olacak. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede ne olup bittiğini düşünmüyor. O kendisini düşünüyor ben halkı düşünüyorum. O yüzden Türkiye sandığa giderken ev kiralarını, et, ekmek fiyatlarını unutmasın. Biz bunları halka anlatacağız bize oy vermeyen seçmene, sandığa gitmeyen seçmene, Mersin’de en az oy aldığımız yerlere gidiyoruz çünkü maç sıfır sıfır başlıyor” diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA