NURETTİN NEBATİ’DEN OKUL ZİYARETİ


Tarih: 9 Mayıs 2023 Salı 14:56

Hazine ve Maliye Bakanı ve Mersin Ak Parti 1. sıra milletvekili adayı Nebati, Yenişehir Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Vekil adayı Nebati, ziyareti sırasında ekmek ve cezerye üretim atölyelerini gezerek bilgi aldı. Mersin' e özgü ve tamamen yerli üretim olarak tescillenen cezeryenin üretimi hakkında İl Milli Eğitim Müdürü  Adem KOCA'dan bilgi alan Nebati, emekleri için tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, okulların ihtiyaç duyulan her alanda kamu yararına üretim yaptığını; Mersin'de günlük 16 bin ekmek ve aylık 1 ton cezerye üretiminin devam ettiğini belirterek desteklerinden dolayı Nurettin Nebati'ye teşekkür etti. (haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA