Vekil Adayları Sporda Çekişti


Tarih: 9 Mayıs 2023 Salı 11:17

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır sabah bisiklet sürerken AKP Mersin Milletvekili adayı Nurettin Nebati ve beraberindeki kalabalık koruma grubuyla karşılaştı. Başarır, Nebati’nin koruma eşliğindeki yürüyüşünü Twitter’a taşıdı ve sordu: “Madem ki Mersin’de yalnız başınıza sokağa çıkacak cesaretiniz yoktu neden aday oldunuz?”

Meryem KARADAĞ

Sosyal medyada Mersin kamuoyunu sıkça bilgilendiren CHP Mersin Milletvekili adayı Ali Mahir Başarır bu kez sabah sporu sırasında AK Parti Mersin Milletvekili 1. Sıra Adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile karşılaştı. Nebati’nin beraberindeki kalabalık grup ve korumaları eşliğinde spor yapmasına tepki gösterdi. Başarır, “Madem ki Mersin’de yalnız başınıza sokağa çıkacak cesaretiniz yoktu neden aday oldunuz?” dedi.

Başarır, “Nureddin Nebati ve beraberindeki heyet ile sabah sporunda karşılaştık. Madem ki Mersin’de yalnız başınıza sokağa çıkacak cesaretiniz yoktu neden aday oldunuz? Allah hiçbir siyasetçiyi yalnız başına halkın içine çıkamayacak duruma getirmesin!” diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA