Yol kenarındaki baygın şahsın yardımına jandarma koştu


Tarih: 4 Mayıs 2023 Perşembe 10:43

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma ekiplerinin yol kenarında baygın halde bulduğu şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sorgun Titreyengöl Turizm Bölgesinde devriye görevi yürüten Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ekibi, Avni Akın Bulvarı üzeri yol kenarında bir şahsın hareketsiz yattığını gördü. Jandarmanın yardımına koştuğu şahıs için sağlık ekiplerinden destek istendi. Sağlıkçılar baygın bir vaziyette yatan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İsminin Şahin Mert Güzel olduğu, daha önce de aynı şekilde hastaneye getirildiği bildirilen gencin, acil serviste yapılan müdahale ve takılan serumun bitmesinin ardından kendine geldiği ve hastaneden ayrıldığı bildirildi. (İHA)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA