METEOROLOJİ’DEN DOĞU AKDENİZ İÇİN GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI


Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 14:21

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğ Akdeniz’de yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Sağanak yağışların Adana, Mersin ve Osmaniye çevreleriyle Hatay’ın kıyı kesimlerinde ve kuzeyinde etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'de yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Sağanak yağışların Adana, Mersin ve Osmaniye çevreleriyle Hatay'ın kıyı kesimlerinde ve kuzeyinde etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji, cuma gününden itibaren Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji tarafından yapılan uyarı şöyle:

"28.04.2023 Cuma günü Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Adana, Mersin ve Osmaniye çevreleri il Hatay'ın kıyı kesimlerinde ve kuzeyinde yerel olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır (ANKA)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA