Yanan motosikleti söndürmek için mücadele ettiler


Tarih: 24 Nisan 2023 Pazartesi 09:50

Mersin’de motosiklet alev alev yanmaya başladı, vatandaşlar söndürmek için mücadele etti, o anlar dron kamerasına yansıdı.

Olay, Erdemli ilçesine bağlı Limonlu Mahallesinde Mersin-Antalya D-400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, karayolunda seyir halindeki motosikletin motor kısmından yoğun duman ve alev çıkmaya başladı. Sürücü motosikleti durdurup hemen uzaklaştı. Motosiklet ise alevlere teslim oldu. Bazı sürücüler, yanan motosikleti söndürmek için çabaladı. Alevleri söndürmeye çalışanlardan biri yangın tüpüyle müdahale ederken, diğerleri pet şişe fırlatarak veya su dökerek destek vermesi dikkat çekti. Tüm yaşananlar ve sürücülerin motosiklet yangını ile imtihanı yakın bir noktada çekim yapan dron kamerasına da saniye saniye yansıdı.
Güçlükle söndürülen yangın sonrası motosiklet kullanılamaz hale geldi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA