Çiftçilere uyarı


Tarih: 11 Nisan 2023 Salı 16:59

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarafından Çiftçilere uyarı mesajı yayınlandı.

Hava durumu raporuna göre 11.04.2023 MERSİN İLİ 24 SAATLİK HAVA DURUMU Günün En Yüksek Sıcaklığı : 21 ºC Günün En Düşük Sıcaklığı : 18 ºC Ortalama Nispi Nem : % 60-95 Ortalama Rüzgâr Hızı : 20-50 km/saat Deniz Suyu Sıcaklığı : 18.4 °C Günlük Toplam Yağış : 1.0 mm. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Bölge geneli; parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ile yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Adana'nın kuzey kesimleri, Hatay kıyı kesimleri, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklarda 2 ila 5 derecelik düşüşler görülmesi bekleniyor. RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette yer yer kuvvetli esmesi tahmin ediliyor. 

Mersin Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21 Akdeniz Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21 Anamur Parçalı ve çok bulutlu 21 Aydıncık Parçalı ve çok bulutlu 21 Bozyazı Parçalı ve çok bulutlu 20 Çamlıyayla Parçalı ve çok bulutlu 14 Erdemli Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21 Gülnar Parçalı ve çok bulutlu 14 Mezitli Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21 Mut Parçalı ve çok bulutlu 19 Silifke Parçalı ve çok bulutlu 21 Tarsus Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21 Toroslar Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21 Yenişehir Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21​



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA