Çoksesli Çocuk Korosu Seçmeleri Devam Ediyor


Tarih: 11 Nisan 2023 Salı 14:48

İçel Sanat Kulübü Şemşa Pozcu Çoksesli Çocuk Korosu’na başvurular başladı. 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için başvurular 21 Nisan tarihine kadar devam ediyor. Koro seçmeleri 24 Nisan’da yapılacak.

Meryem KARADAĞ

İçel Sanat Kulübü Şemşa Pozcu Çoksesli Çocuk Korosu’na başvurular başladı. 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için başvurular 21 Nisan tarihine kadar devam ediyor. Koro seçmeleri 24 Nisan'da yapılacak. Koro çalışmaları ise Pozcu Sanat Evi’nde yapılacak.

İçel sanat Kulübü, “Üzücü deprem felaketinin ardından “Sanat İyileştirir” yaklaşımı ile etkinliklerimize kaldığımız yerden devam etmek arzusundayız” dedi. Kulübümüzün bu anlamda büyük projelerinden birisi olan çocukların özgüveni yüksek, müziğin tınısı ile hoşgörüyü ve paylaşmayı seven, duygusal zekalarının gelişimine katkı sunacağına inandığımız, İçel Sanat Kulübü Şemşa Pozcu Çoksesli Çocuk Korosu’nu kulüp bünyemizde oluşturuyoruz. Bunun için kentimizdeki yetenekli 7-15 yaş aralığındaki evlatlarımızı ebeveynleri ile birlikte seçmelerimize davet ediyoruz” dedi.

7-15 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği koro için son başvuru tarihi 4 ve 21 Nisan. Seçmeler ise 24 Nisan da koro şefi Cansu Daloğlu himayesinde gerçekleşecek.

İçel Sanat Kulübü, “Koro Çalışma planlaması Mayıs ayının ilk haftasından itibaren her Salı ve Cuma günleri olacak. Bu manada Pozcu Sanatevi’nde yapılacak çalışmalar sonlarında koro üyesi evlatlarımızın konser vermelerini planlıyoruz. Bu oluşumda destek veren Sayın Şemsa Pozcu, geçmiş dönem başkanımız Sayın Mecit Baskın ve Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvar Öğr. Görevlisi ve yönetim kurulu üyemiz Sayın DR. Duygu Demirel ve İçel Sanat Kulübü yönetim kuruluna sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

 



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA