Mersin’de asayiş operasyonu: 4 gözaltı


Tarih: 5 Nisan 2023 Çarşamba 10:39

Mersin’de çeşitli suçlara karışan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. 27 adreste arama yapılırken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte meydana gelen asayiş olaylarının önlenmesi, faillerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda kasten yaralama, yağma, genel güvenliğin tehlikeye sokulması, ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet suçlarını işleyen şahıslar belirlendi. Özel harekat ve dron desteğiyle 27 adrese 241 polisin katılımıyla operasyon düzenleyen ekipler, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda 6 ruhsatsız tabanca,1 uzun namlulu tüfek, çok sayıda fişek ve esrar maddesi ele geçirdi.
Gözaltına alınan şahıslar, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA