İsviçre Ekibine Teşekkür Plaketi


Tarih: 14 Mart 2023 Salı 14:46

Şırnak’lı İş İnsanı Agit Kayaalp deprem sonrası enkaz çalışmaları kapsamında desteğe gelen İsviçre arama kurtarma ekibine teşekkür amaçlı plaket takdim etti. 

Şırnak ve Mersin’de yatırımlarlar yapan iş insanı Agit Kayaalp, arama kurtarma ekiplerine minnettar olduklarını belirterek İsviçre arama kurtarma ekibine teşekkür amaçlı plaket dağıttı. 87 kişi ve 5 arama kurtarma köpeği olmak üzere enkaz çalışmalarına katılan İsviçre ekibi, 1 bebek olmak üzere toplam 11 insanı enkazdan kurtardı. İş İnsanı Kayaalp yaptığı açıklamada, “ İsviçre ekibi gibi bir çok ekip ülkemize destek verdi. Biz de bir nebze teşekkür edebilmek adına teşekkür plaketi dağıttık. Herkese teşekkür ediyoruz ve inşallah bu günleri atlatacağız” ifadelerini kullandı. 

İsviçre Arama Kurtarma Ekibi Lideri Simon Tschurr ellerinden geleni yaptıklarını belirterek,“Biz depremin ilk gününde 87 kişi ve 5 arama kurtarma köpeği ile  arama kurtarma çalışmalarına başlamak üzere Antakya'ya geldik. Arama kurtarma çalışmaları sonrası insani yardım için geldik, insani yardımlar yaptık, özellikle çadır dağıtımı hijyen kiti, seyyar tuvalet dağıtımı yaptık. Çünkü bunlar en önemli ihtiyaçlar. Bunu aynı zamanda Kahramanmaraş’ta da yaptık. Bunun dışında aynı zamanda tıbbi devamlılık ve muayenelerin olması için Antakya'da mozaik hastanesinin devamlılığı için çalışmalar yaptık ve hastaneyi muayeneye uygun bir yer durumuna getirdik. Kalan hastane personelinin zor durumda kalmamaları adına ve sağlık izmetinin devam edilebilmesi adına desteklerde bulunduk” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA